Welke supermarkten bezorgen in Veghel?

De manier waarop we onze boodschappen doen verandert in rap tempo. Waar we vroeger massaal naar de supermarkt gingen, kiezen steeds meer Nederlanders er nu voor om de supermarkt bij hen thuis te laten komen. Volgens het GFK bestelt al ruim 15% van de Nederlanders de boodschappen regelmatig online. De belangrijkste voordelen van de online supermarkt zijn het gemak en de snelheid.

Zal de supermarkt op termijn compleet verdwijnen? Vermoedelijk niet. Deskundigen verwachten dat er altijd een grote groep mensen blijft die het leuk vindt om naar de supermarkt te gaan. Zelf je (verse) producten kiezen en even een praatje maken zijn voor veel mensen namelijk erg belangrijk.

De website Boodschappenspot.nl vergelijkt online supermarkten en bekeek welke supers boodschappen bezorgen in Veghel. Inwoners van Veghel kunnen op dit moment gebruik maken van de volgende bezorgdiensten: Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Coop en Ekoplaza

Albert Heijn (ah.nl)
Min. bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: vanaf €3,95
Pick-up kosten: vanaf €1,50

Albert Heijn bezorgt in Veghel. Het grote assortiment en een ruime keuze uit bezorgmomenten zijn de belangrijkste voordelen. Helaas rekent AH nog een vrij hoog minimaal bestelbedrag. Een afhaalpunt in Veghel is er nog niet. Deze vind je wel in omringende steden als Nuland, Rosmalen en Eindhoven.

Jumbo (Jumbo.com)
Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: vanaf €6,00
Pick-up kosten: vanaf €1,95

Jumbo bezorgt door heel Veghel, en zet daarnaast vol in op hun afhaalpunten. Het Pick Up Point in Veghel is gevestigd in de Jumbo Foodmarkt aan de Verlengde noordkade 14. Daarnaast zijn er ook afhaalpunten in Heeswijk Dinther, Uden, Schijndel, Mariahout, Nistelrode en Gemert. Het minimale bestelbedrag ligt vrij laag, daartegenover staan wel hoge bezorgkosten.

PLUS Eijkemans in Uden-Zuid (PLUS.nl)
Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: vanaf €6,00
Pick-up kosten: vanaf €2,50

Hoewel er in Veghel geen PLUS winkel te vinden is, kunnen inwoners van Veghel toch profiteren van de PLUS bezorgdienst. Hiervoor selecteer je de PLUS Eijkemans in Uden-Zuid (Sesterlaan 4). PLUS biedt ook een Express Service, je hebt de boodschappen dan binnen 2 uur in huis. Hiervoor betaal je €2,50 extra.

Coop in Boekel (Coop.nl)
Min. bestelbedrag: €40
Bezorgkosten: vanaf €4,95
Pick-up kosten: vanaf €2,99

In de omgeving van Veghel zitten een aantal Coop filialen gevestigd. De Coop in Boekel bezorgt tegenwoordig ook in Veghel, en de winkel in Heeswijk Dinther is een afhaalpunt. Coop biedt een gebruiksvriendelijke webshop met een compleet assortiment. Bekijk de Coop coupons en bespaar op de bezorgkosten.

Ekoplaza (Ekoplaza.nl)
Min. bestelbedrag: €60
Bezorgkosten: vanaf €2,50
Pick-up kosten: gratis

Ekoplaza is dé biologische supermarkt van Nederlands. De supermarkt probeert biologisch betaalbaar te houden. Het is nu ook mogelijk om hier online te bestellen. Voor €2,50 worden jouw boodschappen in Veghel afgeleverd. Je kunt ze ook – zonder extra kosten – afhalen bij afhaalpunten in Schijndel, Uden of Nistelrode.

bezorgen

FacebookTwitterGoogle+Delen