‘Affe, Vogel und Ich’

Expositie Friedefrau Deutsch: ‘Affe, Vogel und Ich’

Veghel – Kunstgroep de Compagnie is erin geslaagd om het veelzijdige werk van de prominente Duitse kunstenares Friedefrau Deutsch te exposeren in de Cultuurfabriek op CHV Noordkade. De expositie zal bestaan uit imposante grafische panelen, houtsnedes, experimentele kunst, olieverfschilderijen en grootschalige isometrische werkstukken in uiteenlopende materialen.

Het werk van Friedefrau Deutsch is zeer gevariëerd, maar is vaak gebaseerd op neoclassicistische stijlelementen. Kunstliefhebbers kunnen zich tijdens deze opvallende expositie vooral laten leiden door eigen ervaringen en hun confrontatie met deze redelijk nieuwe kunstvormen. Friedefrau Deutsch is geboren in Sauerland en volgde diverse kunstopleidingen. Haar exposities waren veelvuldig te zien in Duitse, Zwitserse en Finse musea. De tentoonstelling is te zien in de Fabriekswinkel, de Cultuurfabriekshal ernaast en natuurlijk ook in de Wiebenga silo’s. De looptijd is: van 10 september tot 21 oktober 2017.

0

FacebookTwitterGoogle+Delen