Echoes of Industry op de Noordkade

VEGHEL- Het echoot komende zondag vast nog flink na op het industriële erfgoedcomplex aan de Veghelse Noordkade bij het optreden van Echoes of Industry. Op zondag 13 augustus om 15.00 uur staat de band op het podium van Café De Afzakkerij. De succesvolle formatie die al eens eerder te gast was op deze locatie speelt onvervalste rockcovers met een rauw randje. Op het repertoire staan nummers van U2, Dire Straits, Kings of Leon, Rolling Stones, Kane, Fleetwood Mac, R.E.M., Red Hot Chili Peppers, The Police, etc. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Echoes of Industry is in 2009 opgericht door Patrick Kusters (zang, gitaar) en John van de Vorstenbosch (drums) met als doel populaire rocknummers te gaan coveren. Na wat wisselingen voegde gitarist Rolf Bax en bassist William Verhoeven zich bij de band. Echoes Of Industry ontwikkelde zich snel en heeft inmiddels meer dan 50 bekende rockcovers op het repertoire staan. Afgelopen jaren waren zij te zien op diverse grote en kleinere podia in de regio waaronder Geldrop-Uit, Harleydag Valkenswaard, Bigtwin Bikeshow Autotron Rosmalen en Oranjemarkt Veldhoven. Vorig jaar bereikten ze de halve finale van The Clash of the Cover Bands. De grootste amateurbandcompetitie van de Benelux.

0 (1)

FacebookTwitterGoogle+Delen