Gastdames en -heren gezocht voor eetpunt

Gastdames en -heren gezocht voor eetpunt in Veghel

Elke doordeweekse dag kunnen inwoners van Veghel van 55 jaar en ouder samen met anderen de warme maaltijd gebruiken, als zij thuis niet goed kunnen koken of gewoon als ze dat gezelliger vinden. Zij kunnen daarvoor op verschillende plaatsen terecht, onder andere bij het eetpunt in de Peppelhof, Wilgenstraat 15. Voor het bedienen van de gasten in dat eetpunt zoekt ONS welzijn enkele vrijwilligers.

Van de vrijwilligers wordt verwacht, dat zij op een vaste dag van 11.30 tot 13.00 uur aanwezig zijn. In die tijd dekken zij de tafel, serveren ze het eten uit en ruimen na de maaltijd de tafels af. Bovendien doen zij als gastheren en –vrouwen hun best om het gezellig te maken voor de gasten.

Omdat er steeds twee vrijwilligers dienst hebben, is dit werk heel geschikt voor echtparen. Maar individuele vrijwilligers zijn uiteraard ook van harte welkom.

Wie zich aan wil melden voor dit leuke vrijwilligerswerk of er meer over wil weten, kan contact opnemen met Carmen van den Boom. Zij is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via het centrale telefoonnummer van ONS welzijn 088-374 25 25 en op het e-mailadres carmen.vandenboom@ons-welzijn.nl

0

FacebookTwitterGoogle+Delen