Grammylou’s roadtrip

Grammylou’s roadtrip door Amerikaans landschap

VEGHEL- Op zondag 6 augustus om 15.00 uur is er weer livemuziek in Café De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. Grammylou speelt muziek die diep geworteld is in de rijke muzikale tradities van het Amerikaanse zuiden, waar de rock zich kruist met country, met verhalen over gebroken harten, de zoektocht naar ware liefde, veel drank en hier en daar een moord. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

De muzikanten vonden elkaar in 2012 in hun gezamenlijke voorliefde voor alt-country en Americana. In Grammylou komen beide sporen samen. Ze nemen je mee op een roadtrip door het soms dorre, dan weer vruchtbare Amerikaanse landschap. De bandnaam is een eerbetoon aan hun vroegste inspiratiebronnen Gram Parsons en Emmylou Harris. Geïnspireerd door het geluid van de late sixties, vroege seventies, doet het soms denken aan de Stones in hun Sticky Fingers-periode, Steve Earle, of Robert Plant en Allison Krauss. In 2016 werkte Grammylou aan haar debuutalbum met eigen werk.

0

FacebookTwitterGoogle+Delen