Organisatie Tuinenfestival Veghels Buiten in volle gang

Organisatie Tuinenfestival Veghels Buiten in volle gang

26 artiesten en 66 optredens in 18 tuinen in Veghels Buiten. Dat is kort samengevat het Tuinenfestival Veghels Buiten dat de gemeente Meierijstad op zondagmiddag 10 september 2017 organiseert.  Een bijzonder cultureel festival, dat een podium biedt aan enthousiaste amateur artiesten uit Veghel en omgeving. Gratis toegankelijk voor iedereen.

De gratis optredens zijn zeer gevarieerd. Diverse grote en kleine koren, een strijktrio, zangduo, blues/rock- en popbands, smartlap zanger, barbershop kwartet, singer-songwriter, djembégroepen, zanger-dichter, een damesorkest, saxofoonensemble, slagwerkleerlingen en een goochelaar zullen hun talenten laten zien en horen. Het complete overzicht van alle artiesten en deelnemende tuinen is op de website van Veghels Buiten te bekijken (www.veghelsbuiten.nl). Aan het programma wordt nog hard gewerkt, dat volgt in augustus.

Kleinschalig festival voor jong en oud
Het Tuinenfestival Veghels Buiten is een kleinschalig cultureel festival in de openlucht voor een breed publiek. In verschillende tuinen en erven van bewoners van Veghels Buiten zijn gratis optredens van amateur artiesten uit Veghel en omgeving. De artiesten treden 2-3 keer op, telkens een half uur, volgens een bepaald programma. De bezoekers wandelen of fietsen langs de route naar de deelnemende tuinen en erven, en genieten in elke tuin/erf van een ander optreden. Ze mogen zelf eventueel stoelen meenemen en hapjes en drankjes. Ook in het kunstwerk De Groene Ontmoeting zullen artiesten optreden. Het festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd.

0

FacebookTwitterGoogle+Delen