Bedrijventerrein De Dubbelen Veghel genomineerd ‘Wel-zo-veilig-Award’

Bedrijventerrein De Dubbelen Veghel genomineerd ‘Wel-zo-veilig-Award’

De kanshebbers op de ‘Wel-zo-veilig-Awards’ zijn bekend! Bedrijventerrein De Dubbelen in Veghel is genomineerd en dus kanshebber voor de award in de categorie transport. De nominatie op zich is al eervol. Maar uiteraard wordt er vol ingezet om de award in de wacht te slepen. Parkmanager Vitaal Bedrijvig Veghel, Jos van Asten: “Wij zijn trots op deze nominatie, het zittende bedrijfsleven, de vele logistieke en transportbedrijven en -bewegingen, de veilige bedrijfsomgeving die we hebben gecreëerd en de goede samenwerking met de gemeente Meierijstad, politie en brandweer op het gebied van veiligheid. Maar we zijn nu natuurlijk genoeg aangemoedigd om ons best te doen ook die award te bemachtigen!”

Wat zijn de ‘Wel-zo-veilig-Awards’?
De ‘Wel-zo-veilig-Awards’ zijn in het leven geroepen om het belang van veiligheid en preventie extra te ondersteunen. De awards worden uitgereikt in vier categorieën: een horecagebied, een winkelgebied, een bedrijventerrein en transport, waarbij sprake is van een goede publiek-private samenwerking op het gebied van veiligheid. Gemeenten kunnen hiervoor zelf gebieden aandragen.

Uit de inzendingen worden per categorie drie gebieden genomineerd. De genomineerden laten vervolgens op hun eigen manier zien waarom zij moeten winnen. De brancheorganisatie die bij de desbetreffende categorie hoort (Koninklijke Horeca Nederland, Detailhandel Nederland, MKB-Nederland en Transport en Logistiek Nederland), kiest op basis daarvan de winnaar. De ‘Wel-zo-veilig-Awards’ worden tijdens de Week van de Veiligheid (maandag 9 tot en met zondag 15 oktober) uitgereikt.

FacebookTwitterGoogle+Delen