De zomer van toen… met Dré den Ouden

De zomer van toen . . .

Op woensdag 2 augustus van 10.00 – 11.30 uur is er in Bibliotheek Veghel een gezellige ochtend om herinneringen op te halen aan de zomers van vroeger. Stichting Met je hart Veghel en Bibliotheek Veghel organiseren dit in samenwerking met Dré den Ouden.

Juist in de zomervakantie, als veel familieleden en kennissen op vakantie zijn, kunnen mensen zich eenzaam voelen. Dan kan het heel gezellig zijn om samen met anderen herinneringen aan vroeger op te halen. Dré den Ouden heeft een enorme verzameling foto’s. Daar zit vast iets tussen dat voor u herkenning oproept. Misschien heeft u zelf nog mooie oude kiekjes? Neem ze gerust mee!

Deze ochtend wordt u gratis aangeboden. Voor koffie en iets lekkers wordt gezorgd. Wilt u erbij zijn? Stuur dan even een mail aan esther@metjehart.nl of bel naar de bibliotheek: 0413 – 342705.

BIEB Meierijstad

 

FacebookTwitterGoogle+Delen