Kavel- en huizenmarkt Veghels Buiten

Op zaterdag 15 juli organiseert de gemeente Meierijstad samen met enkele ontwikkelaars van 11.00 tot 15.00 uur een speciale kavel- en huizenmarkt in Veghels Buiten. In een tent bij het nieuwe buurtschap De Kloostertuinen is een ruim aanbod van koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels te bekijken in dit bijzondere woongebied. Er is een wandel- en fietsroute langs al gerealiseerde huizen en langs de toekomstige erven en buurtschappen. Er zijn koffie en lekkere broodjes, een kinderboerderij én bezoekers maken kans op een knusse kookkachel!

Op de kavel- en huizenmarkt zijn verschillende ontwikkelaars aanwezig die binnenkort huizen gaan bouwen in Veghels Buiten. Het aanbod is gevarieerd en bovendien heel betaalbaar: er zijn huizen te koop vanaf € 170.000,- v.o.n. Liever zelf bouwen? In een aantal erven in de Oude Ontginning én in buurschap De Kloostertuinen heeft de gemeente Meierijstad nog bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen.

Ook huurwoningen
In Veghels Buiten worden ook huurwoningen gerealiseerd. Area Wonen biedt de komende jaren op verschillende plekken in het gebied mooie sociale huurwoningen aan. Een aantal ontwikkelaars bouwt bovendien huurwoningen in de vrije sector.

Win een knusse kookkachel
In Veghels Buiten woon je midden in het groen. Er is volop rust en ruimte en je woont toch vlakbij het centrum van Veghel met alle voorzieningen. Een ideale plek om bijvoorbeeld lekker buiten te kokkerellen en samen met je gezin, familie of vrienden te genieten van een heerlijke stoofpot en van het uitzicht. Onder de bezoekers van de kavel- en huizenmarkt wordt een knusse kookkachel verloot. Een extra reden dus om op 15 juli de kavel- en huizenmarkt te bezoeken!

Gratis entree en extra service
De entree is gratis en de hapjes en drankjes ook. Er is een echte kinderboerderij, dus ook kinderen zijn van harte welkom. Wil je weten of jij jouw droomhuis kan betalen? De Rabobank is aanwezig voor direct financieel advies.

Kijk voor meer info op veghelsbuiten.nl

0

FacebookTwitterGoogle+Delen