Filmklassieker in de biebtuin

VEGHEL – Een zomerse avond, een romantische klassieker, een prachtige tuin, mooi weer, lekkere hapjes en drankjes. Dit zijn de ingrediënten van de filmavond op 21 juli in de biebtuin. Bibliotheek Veghel en Brownies & downieS verzorgen een compleet avondje uit met de vertoning van de romantische klassieker Casablanca.

Bezoekers nemen hun eigen stoel mee. Een picknickkleed mag natuurlijk ook. Tijdens de film worden er thema-gerechtjes geserveerd door Brownies & downieS en ook de consumpties zijn inbegrepen. Het is dus niet nodig om van tevoren te eten. Ook een paraplu is niet nodig, want als het echt slecht weer is, wordt de film naar een ander moment verplaatst.

De film Casablanca werd gemaakt in 1942 en wordt gezien als één van de beste films ooit. Hoofdrolspelers zijn Humphrey Bogart en Ingrid Bergman en de film won drie Oscars uit acht nominaties. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Marokkaanse stad Casablanca. De tuinbioscoop gaat om 19.00 uur open en om 20.00 uur begint de film. Een kaartje voor de filmavond kost € 29,50. Dit is inclusief thema-gerechtjes en drie consumpties. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek en op www.bibliotheekveghel.nl

BIEB Meierijstad

Share