Hart voor Muziek, feest in Veghel

Het heeft maar liefst meer dan 500 uitzendingen geduurd, maar eindelijk is het zover: Hart voor Muziek is op zondag 25 juni, vanaf 14.00 uur te gast in Veghel en wel in de prachtige zaal van de Koekbouw op CHV Noordkade. De zaal gaat open om 14.00 uur. Deze muzikale zondagmiddag kent eigenlijk louter hoogtepunten, want de diverse platenmaatschappijen sturen hun beste artiesten. Artiesten die je niet mag missen als je liefhebber bent van het Nederlandstalige repertoire. Nu heb je dus de kans om zo’n opnamedag van nabij mee te maken om straks zes weken lang te kunnen genieten wanneer de programma’s worden uitgezonden op Omroep Brabant. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Artiest van de maand is niemand minder dan Rein Marcha. Deze Haagse bard met zijn geheel eigen stijl geeft in een half uur durende special een overzicht van al zijn grote hits. Maar ook kunnen we genieten van nieuwe en bestaande hits van meer dan 30 artiesten, afkomstig uit geheel Nederland. Een bloemlezing: de Gebroeders Ko, Rene Schuurmans, Jaman, de Havenzangers en de Alpenzusjes, hitzanger John de Bever, Stef Ekkel (afgelopen week samen met Rene Karst beloond met diverse gouden platen!), Jan van Est, Jelle B, Arjon Oostrom, Alex, Wesley Klein, Henk Damen, Mike Peterson, Raymon Hermans, maar natuurlijk ook met Henk Bernard en presentator Ferry de Lits! En dan zijn we er nog niet!

Roy Donders en Marcel Janssen
Ook wordt vol spanning uitgekeken naar het optreden van Roy Donders, de huispakkenspecialist uit Tilburg. Hij is hard aan het werk met zijn nieuwe zaak maar vindt toch de tijd om te komen optreden in Veghel. Speciale aandacht is er ook voor het regionale talent Marcel Janssen, die zijn debuut gaat maken bij Hart voor Muziek. In navolging van o.a. Nelis Leeman is hij een entertainer die niet alleen zingt maar ook dj is. Inmiddels wereldberoemd in Veghel, maar dadelijk ook in de rest van Nederland!

De kaartverkoop (12,50 p.p. kinderen 5 euro) is inmiddels van start gegaan via de website WWW.HARTVOORMUZIEK.TV. Maar ook op de diverse voorverkoopadressen Veghel: Het Uitpunt, Markt 1 te Veghel, Cultuurcafe De Afzakkerij aan de Verlengde Noordkade te Veghel, Primera Veghel aan de Kalverstraat 13s te Veghel en in West Brabant via Paul Vermunt te Roosendaal (06-13072395).

0

Share