Optreden daar doen we het toch voor!

Op zondag 25 juni presenteren de dansleerlingen van Phoenix Cultuur op CHV Noordkade een choreografie van Yvonne den Dekker.

Yvonne den Dekker is docent klassieke en moderne dans bij Phoenix Cultuur. Haar leerlingen die de choreografie dansen variëren in leeftijd van 4 tot 23 jaar. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Wil jij nou ook graag meedansen na de vakantie? In de week van 10 juli zijn de open lessen en kun je mee komen doen. Er zijn lessen klassieke dans, modern, jazz tot aan hiphop. Het rooster is te vinden op de website van Phoenix Cultuur.

De danspresentatie is op 25 juni om 15.00 en 16.00 uur in dansstudio 2 op de tweede verdieping van de Cultuurfabriek CHV Noordkade. Plaatsen bij de presentatie zijn beperkt. Wil je komen kijken, mail dan naar info@phoenixcultuur.nl of neem contact op met Yvonne den Dekker. Voor meer informatie kunt je terecht op www.phoenixcultuur.nl.

0

FacebookTwitterGoogle+Delen