Funk & blues met veel soul van The GrooveYard.

VEGHEL- Op zondag 18 juni om 15.00 uur kan men ook weer genieten van livemuziek in De Afzakkerij op CHV Noordkade. Er kan ook gedanst worden want de The Grooveyard speelt een opzwepende mix van blues, soul & funk met veel bekende hits van toen en nu. Alle muzikanten hebben een jarenlange staat van dienst en vele optredens verzorgd. Daardoor staat een middagje met The GrooveYard als een huis! Stilzitten is er dus niet bij. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

The Grooveyard is 7 jaar geleden opgericht. In eerste instantie was de band een trio, aangevuld met zangeres Lenny Peters. Later versterkte Bob Fridzema de band met zijn geweldige Hammond spel en sinds kort is de band ook te boeken met twee blazers voor nog meer funk en fun. Het repertoire bestaat uit een heerlijke, eerlijke mix van blues, soul & funk covers waarbij niemand stil kan blijven staan! The GrooveYard swingt, funkt, bluest met heel veel soul. Intens en met emotie spelen is wat het publiek steeds weer blijkt te raken en dat is wat TGY bij elk optreden doet! Het unieke eigen geluid van The GrooveYard is ontstaan door het goede van die muziekstijlen te combineren en aan elk nummer wat zij spelen hun eigen “feel” te geven. De onderlinge interactie en de ruimte voor improvisatie zorgen er steeds weer voor dat geen enkel optreden hetzelfde is.

0 (1)

FacebookTwitterGoogle+Delen