Villa Puur en De Lachende Zon treden op in de Malerij bij CHV Noordkade.

Op zondag 18 Juni vanaf 14:00 zullen de kinderen van Villa Puur samen met De Lachende Zon, theater van de zintuigen, een optreden verzorgen in de Malerij, CHV Noordkade in Veghel. Iedereen is van harte welkom.

Marijn, Loes, Geert, Koen, Milan en Daan zijn de toekomstige bewoners van Villa Puur. Ze zijn tussen de 9 en 19 jaar, lief, stoer en ondeugend en ze hebben lichamelijke en geestelijke beperkingen. De kinderen hebben intensieve zorg en begeleiding nodig.  Villa Puur moet een veilig en gezellig thuis worden voor deze bijzondere kinderen.

Een eigen huis. Een veilige toekomst
De zorg verandert. Niet alleen door de bezuinigingen maar ook omdat de kinderen ouder worden en andere zorg nodig hebben. Daarom hebben de ouders een ouderinitiatief opgericht. Samen met de overheid, organisaties en particulieren bouwen ze aan de toekomst voor hun kinderen.

Jos van Heeswijk, voorzitter van Stichting Villa Puur: “Villa Puur is opgericht om onze kinderen een veilige toekomst te geven waarin ze zich kunnen ontwikkelen, lachen, spelen en genieten. We willen een kleinschalige woonplek met dagbesteding creëren. Een echt thuis waar geborgenheid en zorg met aandacht en liefde centraal staan”. “We zijn nu twee jaar bezig en hebben veel vooruitgang geboekt. Er is ook meer duidelijkheid gekomen. De besprekingen met zorgverlener Dichterbij over de locatie Int Corenvelt zijn ondertussen gestopt en we zijn nu op zoek naar een nieuwe locatie”

Marijn, Loes, Geert, Koen, Milan en Daan zouden het heel leuk vinden om nog meer vrienden en vriendinnen te verwelkomen die samen met hen in Villa Puur zouden willen wonen. Daarom zijn we ook op zoek naar uitbreiding van ons initiatief en naar actieve ouders die samen met ons de schouders onder dit initiatief willen zetten.

Samen met De Lachende Zon, theater van de zintuigen treden we zondag 18 Juni naar voren om hier meer bekendheid aan te geven.

De Lachende Zon heeft zich gespecialiseerd in voorstellingen voor meervoudig beperkte kinderen en volwassenen. Lievelings is een vrolijke voorstelling over de lievelingsdingen van het publiek, van de muzikanten en de acteurs. Iedereen heeft wel een ding dat je altijd bij je wilt dragen omdat het vertrouwen geeft. Of een repeterende handeling die je zekerder maakt. Dat is de inspiratie geweest voor deze voorstelling die gaat over jezelf mogen verliezen in wat jouw Lievelings is. Licht, luchtig en muzikaal.

Lijkt je deze voorstelling leuk? Of heb je belangstelling voor Villa Puur? Kom dan zondag middag langs of neem contact met op met ons.

Ben je gewoon nieuwsgierig? Ben je toch bij de Noordkade om boodschappen te doen of een hapje of drankje te nuttigen. Je bent van harte uitgenodigd. Het optreden duurt van 14:00 tot 15:00 uur, aansluitend is er tot 16:00 uur de mogelijkheid om zelf te spelen en te ontdekken onder begeleiding van de spelers van De Lachende Zon.

Op www.villapuur.nl staat meer informatie over Villa Puur, de kinderen, de dromen en de voortgang van het wooninitiatief. Op www.delachendezon.nl kun je meer te weten komen over het belevingstheater.

0 (1)

FacebookTwitterGoogle+Delen