Expositie Ateliergroep ‘Kunstkade’ Veghel

Van 11 juni t/m 1 augustus 2017 is de expositie  ‘Kunstkade’ te zien in de expositieruimten van Phoenix Cultuur op CHV Noordkade Veghel. 13 kunstenaars, van de ateliergroep o.l.v. kunstenaar Peter van den Berk  exposeren hun werk. Zondag 11 juni om 16.00 uur wordt de expo feestelijk geopend.

De dertien kunstenaars van ateliergroep Kunstkade, tekenen en schilderen;  Babs van der Burgt, Claire Horck Ingrid Gesink-Kohlmann, Mariëlle Smits Mariet Siskens, Marie-Jose van der Zee, Mariolijn Schenk, Rina Hezemans, Marianne van den Bosch, Mieke van Nuenen, Miriam van Laak, Toos van Schijndel,Tosca van der Griend exposeren het werk van het afgelopen jaar. Als gevorderde schilder en/of tekenaar volgt ieder zijn persoonlijke artistieke ontwikkeling, Zo werkt ieder aan een eigen concept en onderzoek in een persoonlijke stijl en discipline. Elke woensdag werkten zij in het atelier op de CHV Noordkade o.b.v. kunstenaar en  mentor Peter van den Berk. In de ateliergroep worden hun ideeën op conceptueel vlak verder ontwikkelt en de beeldtaal vergroot. Kunstenaar Peter van den Berk geeft hen inhoudelijke coaching zodat hun ontwikkelingstraject en werk wordt gevolgd en besproken. Zo verleggen ze hun grenzen en tillen ze hun artisticiteit naar een hoger plan.  Ateliergroep ‘Kunstkade’ is voor mensen die voldoende vaardigheden beschikken om zelfstandig te kunnen werken. Het atelier van de CHV-Noordkade is eveneens een inspirerende plek voor personen met een kunstvakopleiding, zoals een (avond)kunstacademie of Arendonk. De CHV-Noordkade in Veghel is een creatieve broedplaats waar persoonlijke artistieke ontwikkeling mogelijk is.

De officiële opening van de expositie is as. zondag om 16.00 uur o.a. door Emma FitzGerald kunsthistorica. Iedereen is van harte welkom. Na de opening is de expo nog t/m woensdag 1 augustus te bekijken, ma t/m vrij van 9:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. Meer info over de expo en de schilderscursussen van Phoenix Cultuur, kijk op www.phoenixcultuur.nl of mail naar info@phoenixcultuur.nl

0

FacebookTwitterGoogle+Delen