PieterBrueghelHuis collecteert voor Oranje Fonds

VEGHEL | Vrijwilligers van het PieterBrueghelHuis collecteren volgende week voor Stichting Oranje Fonds. Bewoners van De Bunders en het centrum kunnen de collectanten van 6 tot en met 9 juni aan de deur verwachten.

Het PieterBrueghelHuis hoopt op veel gulle giften, want de opbrengst van de collecte is voor een dubbel doel: de helft is voor Stichting Oranje Fonds, dat zich inzet voor betere sociale samenhang en sociale participatie, en de andere helft is voor de verdere ontwikkeling van het PieterBrueghelHuis zelf. Het PieterBrueghelHuis streeft in het centrum aan het Middegaal dezelfde doelen na, maar dan met een lokale focus.

Over het PieterBrueghelHuis
Het PieterbrueghelHuis is een huis waar men samen aan de slag gaat, afgestemd op ieders mogelijkheden. Het biedt geen eerstelijns zorg, maar wel ‘zorgen voor aandacht’. Het is een plek met de mogelijkheden om ieders kwaliteiten in te zetten en waar bezoekers worden geïnformeerd, ondersteund, geïnspireerd en uitgedaagd. Het PieterBrueghelHuis is een plek waar alles mag en kan zijn.

Meer informatie staat op www.pieterbrueghelhuis.nl

download

FacebookTwitterGoogle+Delen