kLETScafé op donderdag 8 juni

Ruilnetwerk Veghel: kLETScafé op donderdag 8 juni. Om 20.00 uur bij Vlas, Graan & Koffie (Hoofdstraat 4 in Veghel).

Iedereen is van harte welkom om op een gezellige manier en vrijblijvend kennis te maken met het Ruilnetwerk. Binnen het Ruilnetwerk zijn mensen met talenten, die u helpen. En het kost geen euro! Want binnen het Ruilnetwerk Veghel worden diensten en goederen geruild zonder dat er geld aan te pas komt.

Misschien hebt u klusjes, die niet lukken of waar u tegenop ziet. Binnen het netwerk vindt u vast iemand, die u kan helpen. Of u kunt het samen oppakken, dat is vaak gezelliger dan het alleen doen. En wat doet u met uw talenten? Wilt u die niet graag delen? Anderen hiermee kennis laten maken? Uw hobby’s delen? Het is allemaal mogelijk binnen het netwerk!

Maar om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, moet je elkaar wel kennen. Daarom een kLETScafé, even ‘leuten’ in de dubbele betekenis van het woord: koffie drinken en het leuk hebben met elkaar.

Tijdens een kLETScafé maakt u kennis met andere leden van het netwerk en hoort u wat ieder vraagt en aanbiedt. Dat kunnen diensten zijn, maar ook spullen. Hierbij is van alles mogelijk: van massages tot wandelingen, van huishoudelijke hulp tot complete verbouwingen, van reparatie van huishoudelijke apparaten tot computerlessen. Kortom iedereen kan wel iets en heeft soms ook iets nodig. Daarnaast kletsen we ook gewoon gezellig bij en wisselen we tips uit over bijvoorbeeld fotografie of tuinonderhoud.

Verder organiseren de leden regelmatig iets gezelligs: een fiets- of wandeltocht, een maaltijd, een klusbijeenkomst. Kom ook eens vrijblijvend luisteren en bouw in een gemoedelijke sfeer een nieuwe kennissenkring op. U bent van harte welkom op 8 juni  bij Vlas, Graan & Koffie.

Voor meer informatie over het Ruilnetwerk Veghel kunt u terecht op  www.ruilnetwerkveghel.nl of neem contact op met Trudy FitzGerald, tel.: 06 34354795

imgres

 

FacebookTwitterGoogle+Delen