Pop&Colour Festival’17 strikt Alain Clark

Jaarlijks festival met jong talent, muziek, dans, kunst én lekker eten en drinken.

Op zondag 11 juni bruist het terrein rondom Mariëndael in Sint-Oedenrode vanaf 12 uur ‘s middags weer van de activiteiten en optredens. Jong talent treedt op: bands van Pop&Co Bandcoaching en dans- en theatergroepen van Phoenix Cultuur. Op de creatieve markt, waar kunstenaars hun werk maken, laten zien en verkopen zijn voor de jeugd diverse activiteiten in POP-up ateliers. Ondertussen kun je volop genieten van eten en drinken op het festivalterrein. Dit jaar sluit Alain Clark het festival als hoofd-act af! Het Pop&Colour Festival heeft hem als afsluitende act weten te strikken.

De Nederlandse zanger geniet grote bekendheid in Nederland en het buitenland. Clark maakte al zes albums en zijn zevende album komt binnenkort uit. Bekende nummers van hem zijn onder andere Father and Friend en This aint gonna work. Voor het optreden op 11 juni rond 21 uur ’s avonds neemt hij zijn eigen band mee.

De organisatie van Pop&Colour leerde Clark kennen tijdens een inspirerende masterclass die hij begin dit jaar op uitnodiging gaf aan de jonge muzikanten van Pop&Co Bandcoaching, een onderdeel van Phoenix Cultuur. Het is mooi dat Alain CLark, na de optredens van alle jonge muziektalenten, het festival als professional afsluit.

Wil je op de hoogte blijven van het Pop&Colour Festival? Kijk op: www.popencobandcoaching.nlwww.phoenixcultuur.nl en www.mariendael.nu. Of volg alle activiteiten rondom het Pop&Colour Festival via Facebook  en Twitter

alain c

Share