Voorlopige opbrengst Goede Doelen Week

Voorlopige opbrengst Goede Doelen Week Veghel bekend

In de week van 3 t/m 8 april was de collecte voor de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Via de retourenveloppen zijn er veel donaties voor de 18 fondsen binnengekomen. We zijn heel tevreden en willen  alle inwoners, collectanten, wijkhoofden en andere vrijwilligers voor hun bijdrage bedanken.

De taakgroep Financiën en Administratie zorgt voor de verwerking van alle collecte-formulieren. Het bestuur van GDW Veghel is tevreden, de voorlopige opbrengst voor de collecte van 2017 is € 67.000,=. Dat is een heel mooi bedrag voor deze eerste editie. Deze nieuwe manier van collecteren is goed verlopen. Er zijn veel positieve reacties van collectanten en inwoners van Veghel. De komende weken volgt informatie over de opbrengsten per fonds. De GDW Veghel is een ANBI instelling. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. De informatie hierover staat binnen enkele weken op de website www.goededoelenweekveghel.nl

Helaas is er onlangs geconstateerd dat er nep-collectanten langs de deur gaan. Zowel GDW Veghel als de deelnemende fondsen hebben niets met deze personen te maken. Het is gebleken dat zij geen juiste legitimatie kunnen overleggen en dat zij niet tijdens de juiste (landelijke) collecteweek komen. Wees hierop alert.

Share