Jong talent op Theaterfestival Windkracht ‘17

Jong talent op Theaterfestival Windkracht ‘17

Zang, dans, humor en spanning. Alles komt aan bod bij Theaterfestival Windkracht ‘17. Ook dit jaar belooft Windkracht weer boordevol eigenzinnigheid en creativiteit te zitten. Het 5-daagse festival zal plaatsvinden op CHV Noordkade in Veghel en CEC Mariëndael in Sint-Oedenrode van 7 t/m 15 april.

Windkracht is een jaarlijks terugkerend theaterfestival georganiseerd door Phoenix Cultuur. Ook dit jaar zijn er weer diverse voorstellingen voor alle leeftijden. Over oorlog, een dromenjager, zeeheks Lorelei, een pleegmoeder met 10 kinderen, het circus en nog veel meer. Stuk voor stuk mooie voorstellingen met herkenbare thema’s als vriendschap, familie en de zoektocht naar avontuur.

De stukken zijn geschreven door theatermakers en docenten van Phoenix Cultuur en een aantal gastschrijvers. De voorstellingen duren tussen de 25 en 50 minuten en worden geregisseerd door Lilian van Overbeek, Annabelle Morvan en René Hildesheim.

Kaarten kosten per stuk €3,- voor kinderen tot 16 jaar en €4,- voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar. Reserveren en kopen kan via: 0413 – 78 20 10 / info@phoenixcultuur.nl. Of bij de receptie van Phoenix Cultuur op CHV Noordkade. Meer informatie: www.phoenixcultuur.nl.

0

Share