Goede Doelen Week richt pijlen op Veghelse inwoners

Over ruim een maand starten de collectanten die zich hebben aangesloten bij de Goede Doelen Week Veghel (GDW). Dan bezorgen zij de collecte-enveloppen bij alle inwoners van Veghel. Tot die tijd werkt de organisatie van deze GDW keihard aan de voorbereiding van deze bijzondere week. Belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk het onder de aandacht brengen van dit nieuwe fenomeen in Veghel. De organisatie doet er de komende weken alles aan om iedereen warm te maken voor de collecteweek en richt alle pijlen op de gulle gevers, de inwoners van Veghel.

Inmiddels heeft de Stichting Goede Doelen Week Veghel ruim 560 collectanten aan zich weten te binden. Ook zijn wijken ingedeeld en zijn de administratie en bankzaken op orde gebracht. Daarom richt de organisatie zich nu op het bereiken van de Veghelse inwoners. Op de facebookpagina (facebook.com/gdwveghel) staan bijna dagelijks de laatste updates, de website (goededoelenweekveghel.nl) wordt achter de schermen ingericht en zal binnenkort live gaan. Ook zijn er nieuwe informatieposters gedrukt, die medio maart worden opgehangen op verschillende locaties.

Promotiefilm
Op Valentijnsdag hebben diverse GDW-vrijwilligers onder leiding van Michiel Kerkhoff van Twinning Media een geweldige promotiefilm gemaakt. HIerin wordt duidelijk gemaakt dat de Veghelaren geen hordes collectanten meer aan de deur hoeven te verwachten, maar dat de 18 deelnemende fondsen gezamenlijk één collecteweek organiseren en nog slechts één keer aanbellen om de retourenvelop op te halen.

Na een succesvolle draaidag wordt het filmpje de komende tijd gemonteerd, waarna het enige tijd te zien zal zijn bij o.a. Service Bioscoop INDUSTRY, Bibliotheek Veghel en op social media.

Collecte-pakketten
Op dit moment wordt ook hard gewerkt aan het samenstellen van de collecte-pakketten die half maart via de wijkhoofden naar de collectanten gaan. Hiervoor zijn de informatiebrieven voor de inwoners geleverd, gevouwen en in de retourenvelop gestoken. De uitleg voor de collectanten is nogmaals verfijnd, hierdoor is er nu een duidelijke instructie voor deze vrijwilligers. De collectant is een belangrijke schakel.

Al met al is het voor de vele vrijwilligers in de diverse taakgroepen van de GDW hard werken, maar het resultaat is er dan ook naar! Alles loopt op rolletjes en krijgt steeds meer een professionele uitstraling.

De GDW-organisatie wil heel Veghel informeren én overtuigen om gul te geven tijdens de Goede Doelen Week Veghel van 3 t/m 8 april 2017!

0 (1)

Share