Uitnodiging Picknick langs de Aa

Het Waterschap Aa en Maas en de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Veghel en Bernheze hebben het initiatief genomen voor het opstellen van een integrale gebiedsvisie en uitvoeringsprogramma voor het beekdal van de Aa. Zij werken hierbij nauw samen met de gemeenten Laarbeek en Sint Michielsgestel.

Bent u een (actieve) bewoner, ondernemer, initiatiefnemer van een project of agrariër uit het gebied rondom de Aa (tussen ’s-Hertogenbosch en Beek en Donk), dan bent u van harte uitgenodigd voor de ‘Picknick langs de Aa’ op dinsdag 21 juni a.s.

Graag nodigen wij u uit om tijdens de picknick al uw projecten, wensen en ideeën met ons te delen. Deze gebruiken we voor het opstellen van de visie, maar vooral om mee te nemen in het uitvoeringsprogramma. Na de picknick  werken we toe naar 10 icoonprojecten die prioriteit en ondersteuning krijgen bij de uitvoering.

We houden graag rekening met uw komst en vragen u daarom om zich vóór zondag 19 juni a.s. aan te melden via inge@terra-i.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een toelichting op het programma. De picknick vindt plaats op 21 juni in/rond de Kilsdonkse Molen in Heeswijk Dinther. Inloop vanaf 17.00 uur, het programma duurt van 17.30 tot 20.30, waarna er een borrel is tot 21.00 uur. Voor avondeten wordt gezorgd.

Meer informatie over het proces en de bijeenkomsten met ‘de blauwe picknicktafel’ vindt u op www.langsdeAa.nl of via facebook www.facebook.com/LangsdeAa

Share