Oproep nieuwe leden Jeugdbusvolk

Logootje KuussegatDe Jeugdcommissie van de CV de Kuussegatters zoekt enthousiaste kinderen uit groep 7 voor de Raad van Elluf, de Dansmariekes of de Kuussebloazers. De ervaring leert dat dit een hechte groep wordt met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Raad van Elluf
Ben jij altijd in voor een feestje en wil je met andere kinderen in Veghel helemaal uit je dak gaan met Carnaval? Dan is de Raad van Elluf iets voor jou! Dit jaar zoek we nieuwe raadsleden om de Jeugdprins, zijn Adjudanten, Hofnar en Dansmariekes te ondersteunen. Zij zijn de feestbeesten met een eigen rap! Aanmelden kan door een mail te sturen naar: jeugdraadvanelluf@kussegatters.nl. De auditie vindt plaats op dinsdag 16 september a.s. om 19:00 uur in basisschool ’t Heibosch.

Dansmariekes
Als jij niet stil kunt zitten en als dansen echt jouw passie is: geef je dan op als Jeugddansmarieke. Bij elk feest laten de Dansmariekes hun ‘sjouwdans’ zien. Op de Jeugdhofzitting en in de Carnavalsmis treden zij samen met de ‘tussengroep’ op met hun ‘showdans’. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: eugddansmariekes@kuussegatters.nl. De auditie vindt plaats op maandag 15 september a.s. om 19:00 uur in basisschool ’t Heibosch.

Kuussebloazers
De Kuussebloazers zijn een groep jonge muzikanten: vanaf groep 7 tot een jaar of 16. Tijdens de carnaval gaan ze met de jeugdprins mee op stap. Hoogtepunten zijn het spelen tijdens de Jeugdhofzitting en tijdens de carnavalsoptochten op de wagen als ‘de meest swingende hofkapel van Veghel’. Als je al minimaal 2 jaar een muziekinstrument speelt en minimaal in groep 7 zit, kun je je aanmelden via: kuussebloazers@kuussegatters.nl

Kijk voor meer informatie over de jeugdactiviteiten van CV de Kuussegatters op www.kuussegatters.nl.

flyer audities jeugdbusvolk

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.