Smart & Sexy netwerken

Leer Smart & Sexy netwerken tijdens gratis Ondernemerscafé Startersmarktplaats
Een praatje aanknopen, een borreltje drinken of een hapje eten met onbekende, maar voor je bedrijf, interessante mensen. Mensen die je verder kunnen helpen. Oftewel: netwerken. De één is er voor in de wieg gelegd, een ander voelt zich er wat minder gemakkelijk bij. Tijdens het Ondernemerscafé dat plaatsvindt op woensdagavond 24 september vanaf 19.00 uur bij Markant Uden leer je alles over netwerken anno 2014. Want netwerken, dat doe je tegenwoordig Smart & Sexy!
Doe het Smart & Sexy!
Lisa Portengen neemt je tijdens dit Ondernemerscafé van Startersmarktplaats mee in de wereld van slim en sexy netwerken. Bereid je voor op een inspirerend en sprankelend verhaal waar je een ondernemersleven lang plezier van hebt. Vol tips over hoe je een goed gesprek voert en hoe anderen je daarbij kunnen helpen.
Hoe vrouwen netwerken – ook interessant voor mannen 🙂
Ook Jeanne Martens, promovendus aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, doet deze avond een boekje open: en wel over hoe vrouwen netwerken. Interessant voor de dames, maar zeker ook voor de heren! Hier kan elke (mannelijke) ondernemer namelijk nog wat van opsteken. Niet alleen om je eigen skills te verbeteren, maar ook om de netwerkvaardigheden van je gesprekspartner te doorgronden.
Ondernemerscafé draait doorrrrr
Dit zijn natuurlijk nog niet alle onderwerpen. Dit tweede Ondernemerscafé van dit jaar heeft namelijk een ‘Wereld draait door’-sausje. Op die manier bespreken we – onder leiding van gespreksleider Wim Verwegen – diverse onderwerpen binnen het thema. Zo krijgt o.a. ook startende ondernemer Koen van de Wetering het woord. Aansluitend kun je uiteraard kennismaken met collega-ondernemers (net gestart of al jaren actief) en gezellig napraten onder het genot van een borrel. Dit Ondernemerscafé van 24 september belooft dus weer een avond te worden die je niet mag missen!
Meld je gratis aan!
Benieuwd hoe jij je netwerkskills kunt verbeteren en zo je bedrijf succesvoller kunt maken?
Meld je dan via www.startersmarktplaats.nl aan voor deze gratis avond. Startersmarktplaats
Startersmarktplaats biedt startende ondernemers verschillende handvatten om de onderneming een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Enerzijds door het verschaffen van startersinformatie en het aanbieden van starterswerkplekken in de gemeente Veghel, Uden en Schijndel. Anderzijds door het organiseren van Ondernemerscafés, Masterclasses, Picknick met een Klik, individuele startersbegeleiding en andere activiteiten. Activiteiten om kennis te vergaren, maar ook om mensen te ontmoeten en waardevolle informatie voor een succesvolle start uit te wisselen. Voor meer informatie: www.startersmarktplaats.nl.

SMP-Header-lisa-portengen 2

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.